Capital Value breidt team verder uit

0

Capital Value breidt verder uit. Per 1 mei is het team versterkt met twee nieuwe medewerkers. Danny La Rose MSc RT (foto links) zal als taxateur de taxatieafdeling komen versterken en Clemens van Vuurde MSc (foto rechts) treedt in dienst als vastgoedadviseur.

Danny La Rose MSc RT (33) heeft jarenlange ervaring met de taxaties van wooncomplexen en heeft daarnaast veel kennis van de waardering van maatschappelijk- en zorgvastgoed. Hij is als register taxateur ingeschreven bij het NRVT en werkte eerder circa 5 jaar als taxateur bij DTZ Zadelhoff en daarvoor ruim 2 jaar als planoloog bij Stedenbouwkundigbureau Buro SRO.

Clemens van Vuurde MSc (28) werkte circa 3 jaar bij DTZ Zadelhoff als vastgoedadviseur voor de woningbeleggingsmarkt en was daarvoor werkzaam als investment advisor bij Robeco. Bij Capital Value zal hij verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van de aan- en verkoopprocessen van wooncomplexen voor zowel beleggers als corporaties.

Ruben Smulders, directeur Taxaties: “Danny is een zeer ervaren taxateur en een aanwinst voor ons team. Met de komst van Danny hebben wij voldoende capaciteit en zeer uitgebreide kennis in huis voor het toenemende aantal taxatieopdrachten voor onder meer corporaties, beleggers en banken.”

Kees van Harten, directeur Capital Value: “Wij zijn zeer verheugd dat Clemens het team komt versterken. Clemens zal een belangrijke rol gaan spelen in het toenemend aantal verkopen van bestaande wooncomplexen en nieuwbouwontwikkelingen.”

Capital Value is de afgelopen jaren flink gegroeid en behaalde onlangs voor de vierde keer op rij de eerste positie als adviseur op de woningbeleggingsmarkt in de jaarlijkse ranking van PropertyNL top 101 makelaars.

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/capital-value-breidt-team-verder-uit?news_id=327

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?