Mithat van Maanen wordt associate Industrial & Logistics bij Cushman & Wakefield

0

Mithat van Maanen (35) is per 1 mei 2016 benoemd tot Associate Industrial & Logistics bij Cushman & Wakefield. Van Maanen is afkomstig van Goodman Nederland waar hij de afgelopen tweeëneenhalf jaar als Business Development Manager verantwoordelijk was voor logistieke vastgoedontwikkelprojecten en het management van juridische en gebouwtechnische vraagstukken. Daarvoor werkte hij als Senior Consultant Industrial & Logistics bij zowel CBRE als JLL. Bij Cushman & Wakefield wordt Van Maanen verantwoordelijk voor de advisering van (inter)nationale beleggers en gebruikers van logistiek en industrieel vastgoed voor wat betreft aan- en verhuur activiteiten, beleggingen en uiteraard het begeleiden van nieuwbouwtrajecten.

Van Maanen maakt deel uit van het Industrial & Logistics team van Cushman & Wakefield dat gevestigd is in Rotterdam en onder leiding staat van Michiel van den Bout, Associate Industrial & Logistics. Dit team bestaat inmiddels uit vijf professionals die zijn gespecialiseerd in zowel aan- en verhuur als beleggingstransacties inclusief sale & leaseback in zowel bestaand als nieuw te ontwikkelen logistiek en bedrijfsmatig vastgoed.

Michiel van den Bout, Associate Industrial & Logistics Nederland: “Mithat van Maanen heeft een sterk track record in logistiek en bedrijfsmatig vastgoed. Zowel als vastgoedadviseur vanuit de makelaardij maar meest recent vooral ook als ontwikkelaar vanuit de beleggerskant. Hij weet als geen ander wat de eisen en wensen van vastgoedbeleggers en gebruikers zijn in dit specifieke marktsegment en wat bepalende trends en ontwikkelingen zijn. Zowel voor ons eigen team maar zeker ook voor onze opdrachtgevers voegt dit enorme waarde toe.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/05/mithat-van-maanen-wordt-associate-industrial-logistics-bij-cushman-wakefield/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?