Jasper van Groenestein versterkt AM Noordwest

0

ing. Jasper van Groenestein MScRE is per 1 mei 2016 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van projectontwikkelaar zal hij het team van AM regio Noordwest gaan versterken.

Jasper van Groenestein (39) zal zich in zijn nieuwe functie bij AM met name richten op ontwikkeling van projecten in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de MRA met vernieuwende concepten en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Jasper van Groenestein is afkomstig van BEMOG Projektontwikkeling Almere B.V. Bij BEMOG heeft hij als projectontwikkelaar gewerkt aan de verwerving en ontwikkeling van verschillende projecten in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht. Na de studie bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam heeft hij de masteropleiding aan de Universiteit van Amsterdam/ASRE succesvol afgerond.

 

http://www.am.nl/jasper-van-groenestein-versterkt-am-noordwest/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?