WDP koopt distributiecentrum op Schiphol

0

WDP Nederland nv heeft een distributiecentrum aan de Folkstoneweg 65 op Schiphol gekocht. Het gebouw is volledig verhuurd aan Kuehne + Nagel. K+N voert hier logistieke activiteiten uit gericht op het vervoer van versproducten zoals groente, fruit en bloemen.

Het gebouw bestaat uit circa 6.000 m² logistieke bedrijfsruimte en circa 2.300 m² kantoorruimte. Het gebouw is ingericht als verscentrum en voorzien van koel- en vriescellen, vacuümcontainers en rollerbanen.

Het gebouw op Schiphol-Zuidoost ligt dichtbij de start- en landingsbanen met uitstekende verbindingen via de nieuwe N201 naar de bloemenveiling Aalsmeer en uitvalswegen A4, A5 en A9.

WDP Nederland werd geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners bv en Van Doorne en juridische ondersteuning werd verleend door Boekel. De verkoper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q2-2016/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2016/wdp-koopt-distributiecentrum-op-schiphol?page=1&region=

Share.

Comments are closed.