Nieuwe Head of Office Agency team JLL Nederland

0

Olaf Vogelaar neemt per 1 mei 2016 de leiding over het Office Agency team van JLL Nederland. Olaf heeft meer dan tien jaar ervaring binnen het Office Agency team van JLL. Hij vervangt de huidige teammanagers Sander van Winterswijk en Martijn Smits.

Vogelaar leidt sinds vier jaar het Office Agency team in Utrecht. Daar wist hij het marktaandeel van JLL te vergroten van 15% naar 34% in 2015. Vorig jaar rondde hij zijn MBA af.

Dré van Leeuwen, directeur bij JLL Nederland: “Tot mijn genoegen maak ik vandaag bekend dat Olaf Vogelaar de functie van Head of Office Agency op zich zal nemen, waarbij hij de verantwoordelijkheid krijgt over het gehele Office Agency team in Nederland. Met zijn ruime ervaring binnen JLL ben ik ervan overtuigd dat we dezelfde hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten kunnen blijven bieden.”

Van Leeuwen vervolgt: “Wij feliciteren onze collega Olaf van harte met zijn nieuwe functie. Onze dank gaat uit naar Sander van Winterswijk en Martijn Smits, die de per eind mei hun carrière buiten JLL voortzetten, voor hun inzet en bijdrage aan JLL.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/811/nieuwe-head-of-office-agency-team-jll-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?