Nieuw in Aedes-bestuur: Eric de Ceuster

0

Eric de Ceuster, directeur-bestuurder van Woongoed Middelburg is benoemd tot nieuwe lid van het algemeen bestuur van Aedes. Aedes-leden stemden in met deze voordracht van de kandidaatstellingscommissie tijdens het verenigingscongres op 21 april 2016 in Arnhem. Hij volgt Ruud van den Boom op.

Naar het oordeel van de kandidaatstellingscommissie heeft Eric de kwaliteiten, die verbindend zijn voor al leden en doelgroepen. Ook uit het oogpunt van governance en integriteit acht de commissie Eric benoembaar.

Eric de Ceuster (59) werkt sinds 1994 bij Woongoed Middelburg, waarvan de laatste 15 jaar als directeur-bestuurder. In eerdere functies was Eric betrokken bij bewonersondersteuning (Gemeente Rotterdam), als ambtenaar in de stadsvernieuwing en actief lid van een politieke partij. Met deze achtergrond denkt hij voldoende gevoel te hebben bij de werelden van corporaties, bewoners en overheid. Hij komt het algemeen bestuur niet binnen met een eigen agenda, maar gaat graag in gesprek met anderen om tot een nieuwe gedeelde opvatting te kunnen komen.

 

http://www.aedes.nl/content/artikelen/aedes/vereniging/verenigingscongressen/nieuw-in-aedes-bestuur–eric-de-ceuster.xml

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?