JanJaap Boogaard gepromoveerd tot hoofd EMEA Workplace Solutions bij Colliers International

0

Colliers International kondigt de promotie aan van JanJaap Boogaard als hoofd van EMEA Workplace Solutions.

JanJaap Boogaard heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van nieuwe werk- en kantoorconcepten binnen alle gebieden van het zakelijk vastgoed, waaronder duurzaamheid, facility management en stedelijke infrastructuur. Eerder bekleedde hij een senior functie bij Atos Consulting, waar hij innovatieve werk- en kantoorconcepten ontwikkelde voor een verscheidenheid aan klanten, voornamelijk in de publieke sector. In 2012 sloot hij zich aan bij de AOS Group. Sinds de verwerving van dit bedrijf door Colliers International in 2014, heeft JanJaap een groot aantal opdrachtgevers geadviseerd met oplossingen voor hun werkomgeving, waaronder IBM, Deloitte en ING.

“Doordat de werkomgeving meer en meer wordt ingezet om de productiviteit van medewerkers te ondersteunen, breidt Colliers het aanbod van haar Workplace Solutions diensten uit.”, aldus Chris McLernon, EMEA CEO van Colliers International. “JanJaap brengt een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van dynamische werkplekontwikkeling en strategisch bedrijfsvastgoed. Hij bezit de juiste combinatie van innovatie en expertise om dit team in Europa te leiden en daarmee bij te dragen aan het succes van onze klanten.”

Het EMEA Workplace Solutions team is gespecialiseerd in het adviseren van klanten over het creëren van werkomgevingen die de belangrijkste succesfactoren voor de bedrijfsvoering faciliteren. Werkomgevingen die de betrokkenheid, de gezondheid en het welzijn van medewerkers vergroten en daarmee direct bijdragen aan de productiviteit van de organisatie. Het team biedt een integrale aanpak van concept tot ontwerp en implementatie met change management.

In een reactie op de uitbreiding van zijn rol in EMEA voegt JanJaap toe: “Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om in een breed scala van industrieën, alsmede buiten de grenzen, te werken met klanten om hun werkomgeving te optimaliseren en de productiviteit van de medewerkers te maximaliseren.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/20-04-2016-janjaap-boogaard-gepromoveerd-hoofd-emea-workplace-solutions

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?