Nieuwe voorzitter NVM wil actieve dialoog met alle betrokkenen vastgoedmarkt

0

Vandaag is Ger Jaarsma officieel in functie als algemeen voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM. Gisteren droeg Ger Hukker tijdens zijn afscheid de voorzittershamer over aan Jaarsma. De nieuwe voorzitter geeft aan “actief de dialoog te zoeken met alle betrokkenen op de Nederlandse vastgoedmarkt.”

De NVM is druk bezig met een grote kwaliteitsslag. De klantbelofte en beschikbaarheid en het gebruik van data zijn daarbij essentieel. Daarnaast wordt het dossier taxatie belangrijker voor de NVM. Het algemeen bestuur heeft deze visie vastgelegd in NVM 2020. De komende jaren gaat de NVM met zijn ruim 4.000 aangesloten taxateurs en makelaars hard werken aan verdere kwaliteitsverbetering.

De marktleider op de Nederlandse vastgoedmarkt vindt het aan haar stand verplicht om aan de veranderende en steeds hogere eisen van klanten te voldoen. “Consumenten en bedrijven moeten weten waar ze aan toe zijn met een NVM-makelaar of NVM-taxateur”, zegt Jaarsma. “Wij moeten meer toegevoegde waarde leveren. Met behulp van relevante data kunnen we die kwaliteit drastisch verbeteren en ervoor zorgen dat de NVM in toenemende mate voor maatwerk kan zorgen. Met als voornaamste doel: meer dan tevreden klanten.”

Dialoog en oplossingen
De NVM-voorzitter is vastbesloten om samen met andere betrokkenen de vastgoedmarkt in Nederland weer een paar stappen verder te brengen. “We mogen daarbij niet in oude fouten vervallen en moeten leren van de langjarige crisis”, aldus Jaarsma. “We staan met z’n allen, de NVM inbegrepen, voor de grote opdracht om richting te geven aan de nieuwe en steeds veranderende maatschappelijke en marktomstandigheden en –ontwikkelingen. Ik zoek om die reden actief de dialoog en wil doelgericht tot bruikbare en haalbare oplossingen komen.”

Over Ger Jaarsma
Ger Jaarsma (1968) was ruim 6 jaar directievoorzitter van de Kredietbank Nederland. Daarvoor was hij onder meer 5 jaar voorzitter van de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren NVVK. Hij is woonachtig in Leeuwarden en heeft een gezin met 3 kinderen.

 

https://www.nvm.nl/actueel/persberichten/2016/20160419nieuwevoorzitter

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?