Hanzevast breidt personele bezetting uit

0

Recentelijk heeft Hanzevast een nieuwe assetmanager en een nieuwe servicemanager aangenomen om de gelederen van Hanzevast real estate te versterken.

Sebastiaan Andringa is sinds januari 2016 bij Hanzevast werkzaam als assetmanager. Hij is verantwoordelijk voor het commerciële beheer van de vastgoedportefeuille in West Nederland. Hij houdt zich bezig met het relatiebeheer met huurders en bedrijfsmakelaars, alsmede het aanbieden en verhuren van beschikbare ruimten. Andringa is hiervoor accountmanager bij Annexum geweest. Hij heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd en heeft daarna een pre-master Vastgoedkunde gedaan aan de Amsterdam School of Real Estate.

Bram Heeres is sinds april 2016 werkzaam bij Hanzevast als servicemanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de panden in Groningen. Hij is via een stage binnengekomen op de afdeling Technisch Beheer en is hierna doorgestroomd naar de functie servicemanager. Heeres is bezig de studie Vastgoed en Makelaardij af te ronden aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?