Lena Dalerup vertrekt bij Bureau Binnenstad en de gemeente Den Haag

0

Per 1 juli 2016 beëindigt Lena Dalerup haar werkzaamheden bij Bureau Binnenstad en de gemeente Den Haag. Vanaf augustus a.s. gaat zij een nieuwe uitdaging aan als centrumleider en directeur van ‘Innerstaden Göteborg’: de organisatie van ondernemers en eigenaren in de binnenstad van Gotenburg in Zweden.

Met veel plezier heeft Lena bijna 30 jaar bij de gemeente Den Haag gewerkt. In diverse functies bij tal van diensten en afdelingen heeft zij, samen met veel collega’s en bestuurders, gewerkt aan de stedelijke ontwikkeling van Den Haag. Naast stedenbouw en planologie was zij vooral actief op het gebied van economie.

Vanaf de start in 2002 is Lena werkzaam in de Haagse binnenstad bij Bureau Binnenstad. Alle kennis, kunde en ervaring die zij heeft opgedaan, kan zij inzetten in haar nieuwe functie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?