Valuation & Advisory Cushman & Wakefield breidt fors uit

0

Het Valuation & Advisory team van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield in Amsterdam breidt het team uit met vier nieuwe medewerkers. Op 21 maart is Wolbrand van der Vis (26) MSc gestart als taxateur. Van der Vis studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en rondde zijn Master in Financial Management cum laude af in 2015 aan de United International Business Schools in Amsterdam en Barcelona. Relevante werkervaring tijdens zijn studie deed Van der Vis op bij onder andere Vesteda Property Management, Hillgate Properties en Hunter Douglas Europe.

Per 1 april is Jan Jurre Stomphorst (25) MSc als taxateur gestart in het Valuation & Advisory team. Stomphorst studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. In januari van dit jaar rondde hij zijn Master Real Estate Management af aan de University of Greenwich in Londen met een afstudeerthesis over de effecten van de circulaire economie op structurele kantorenleegstand. Relevante werkervaring deed hij op bij onder meer Corporate Facility Partners in Apeldoorn waar hij duurzaamheidsscans maakte voor de verduurzaming van commercieel vastgoed.

Ook Pim Keij (28) MSc is per 1 april begonnen als taxateur in het team. Keij studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd door een Bachelor Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In 2015 rondde hij zijn Master Real Estate Management af aan de University of the West of England. Werkervaring tijdens zijn studie deed hij onder meer op bij JLL.

Tot slot is Roeland Srotmann (27) begonnen als stagiair. Na zijn studie Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de Saxion Hogeschool te Deventer, volgt hij momenteel een Master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij schrijft zijn afstudeerthesis over de invloed van duurzaamheid op asset values en yields. Tijdens zijn studie werkte hij onder andere bij diverse gemeentes en op de beleggingsafdelingen van ABN AMRO Mees Pierson Leeuwarden & Groningen.

Frank Adema, Partner en Head of Valuations & Advisory: “Ons team bestaat nu uit 35 professionals. Daarmee zijn we er nog niet, we zullen de komende maanden het team verder uitbreiden naar circa 40 medewerkers. Onze business groeit enorm, we hebben een sterke positie opgebouwd met een nog steeds groeiend marktaandeel. Zo is bijvoorbeeld het afgelopen jaar de woningmarkt een sterk segment geworden in ons portfolio. Voor de langere termijn is onze strategie gericht op zelfstandige, organische groei en continue verbreding van onze business. Naast de sectoren kantoren, logistiek, winkels en woningen zijn we nu bezig met de opbouw van een track record in de hotel & leisure markt. Door te blijven investeren in de verdere groei en ontwikkeling van onze mensen zijn we een professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en een goede en aantrekkelijke werkgever voor vastgoedprofessionals.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/04/valuation-advisory-cushman-wakefield-breidt-fors-uit/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?