Niels van der Ham benoemd tot Associate Retail Agency

0

Niels van der Ham (38) is per 1 april 2016 benoemd tot Associate Retail Agency bij Cushman & Wakefield. Van der Ham is afkomstig van Colliers International waar hij de afgelopen twee jaar werkte als Senior Retail Consultant. Daarvoor was hij tien jaar werkzaam bij B&O Retail als Retail Property Consultant. Bij Cushman & Wakefield gaat

Van der Ham zich richten op het adviseren en begeleiden van nationale en internationale beleggers en retailers voor de aan- en verhuur van A1-retaillocaties. Van der Ham maakt deel uit van het Retail Agency team dat onder leiding staat van Arjen Boesveldt, Partner en Head of Retail Nederland.

Arjen Boesveldt, Partner & Head of Retail Cushman & Wakefield Nederland, zegt over de benoeming van Van der Ham: “Niels van der Ham is al meer dan vijftien jaar actief als vastgoedadviseur waarvan twaalf jaar in high street retail. Hierdoor is hij een uitstekende toevoeging op het Retail Agency team van Cushman & Wakefield. Zijn specifieke expertise en track record is daarom zeer relevant voor de verdere groei van onze business en marktpositie en uiteraard een sterke basis voor onze opdrachtgevers.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/04/niels-van-der-ham-benoemd-tot-associate-retail-agency/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?