Jos Tromp Head of Research Continental Europe CBRE

0

Jos Tromp MRICS vervult sinds 1 maart de rol van Head of Research Continental Europe. Hij is tevens verantwoordelijk voor de sectorgroep EMEA Capital Markets Research en heeft de directe verantwoordelijkheid voor het Nederlandse Research team binnen CBRE. Jos maakt deel uit van de EMEA Research Board.

Research speelt een belangrijke rol in de dienstverlening van CBRE. Het geeft opdrachtgevers accurate en actuele marktinzichten waarmee ze belangrijke, strategische vastgoedbeslissingen kunnen nemen. Om internationale samenwerking en kennisuitwisseling tussen de verschillende landen te optimaliseren is de structuur van EMEA Research aangepast. Hierdoor krijgen opdrachtgevers in Nederland en alle overige landen in Continentaal Europa direct toegang tot een breed, internationaal research platform.

Voordat Jos Tromp zijn loopbaan bij CBRE in 2008 startte, was hij hoofd research bij JLL in Nederland. Sindsdien heeft hij verschillende internationale researchposities bekleed. In zijn laatste rol gaf hij leiding aan de research teams in Centraal & Oost-Europa en Afrika en was hij lid van de CEE Board of Directors.

 

http://nieuws.cbre.nl/jos-tromp-head-of-research-continental-europe/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?