DTZ Zadelhoff trekt nieuwe collega’s aan

0

DTZ Zadelhoff breidt uit met drie ervaren medewerkers.

Jitske Torenstra (1983) is gestart als architect/concept developer op de afdeling Property Transformers. Zij werkte achtereenvolgens bij architectenbureaus in China (Doffice), België (Lens Architecten) en Nederland (Atelier Kempe Thill) waar ze als (assistent) ontwerper heeft gewerkt aan het ontwerp van kantoren, onderwijsgebouwen en binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. De afdeling Property Transformers heeft vanaf de oprichting in 2013 in totaal 150 projecten in opdracht gekregen, variërend van upgrades van kantoorgebouwen, turnkey-inrichting voor huurders tot de begeleiding van build-to-suit-opdrachten voor logistieke dienstverleners.

Patty van Keulen (1986) is gestart als senior accountadministrateur. Zij is haar loopbaan in 2007 gestart en volgde tegelijk een MBO (Administrateur) en HBO-studie (Financiële Administratie). Haar laatste werkgever was Rituals Cosmetics. Bij DTZ Zadelhoff wordt zij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een aantal recent in opdracht gekomen retailportefeuilles.

René Franken (1973) is gestart als senior technisch manager. Hij heeft ruime ervaring in commercieel vastgoed in Nederland en Duitsland in de volle breedte; van supermarkten en winkelcentra tot kantoren en fabrieken. René werkte – voordat hij startte bij DTZ Zadelhoff – bij Prologis als property manager en was daar verantwoordelijk voor een deel van de Beneluxportefeuille.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q1-2016/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/dtz-zadelhoff-trekt-nieuwe-collegas-aan?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?