Cushman & Wakefield benoemt Erik Kleemans tot Consultant Capital Markets

0

Erik Kleemans MA RT (30) is per 1 april benoemd tot Consultant Capital Markets bij vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Kleemans is in deze functie verantwoordelijk voor de advisering aan en begeleiding van professionele particuliere en institutionele vastgoedbeleggers. Hierbij ligt de nadruk op aan- en verkoopadvies op de retailmarkt.

Kleemans studeerde af in 2008 op de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Aansluitend studeerde hij twee jaar aan de University of the West of England in Bristol waar hij zijn MA Real Estate Management behaalde. Kleemans heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in retail consultancy bij een internationale vastgoedadviseur.

Cushman & Wakefield behoort met een marktaandeel van circa 16% in Nederland tot de top vijf van internationale adviseurs op de vastgoedbeleggingsmarkt en tot de top drie van beleggingsadviseurs in winkelvastgoed. De consultants ondersteunen en adviseren professionele vastgoedbeleggers bij de aan- en verkoop van vastgoed en voeren de onderhandelingen namens de beleggers en/of eigenaren.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/04/cushman-wakefield-benoemt-erik-kleemans-tot-consultant-capital-markets/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?