Altera Vastgoed verwelkomt vier nieuwe medewerkers

0

Het portefeuillemanagement van de sectorportefeuilles Woningen en Winkels wordt uitgebreid met de nieuwe functie van Accountmanager. Daarmee legt Altera nog meer nadruk op de marketing en de kwalitatieve aansturing van de objecten in het belang van de huurders als klant door intensiever aandacht te besteden aan de geboden service en de kwalitatieve aansluiting van de product/prijscombinatie.

Bij de Winkels betreft het tevens de intensivering van de relatie met de consument c.q. het marktgebied.

Ellen de Vries, portefeuillemanager Winkels bij Altera, start 1 april als accountmanager Winkels. Vanaf die datum treedt Ferdy Schenk in dienst als portefeuillemanager Winkels. Hij is afkomstig van Delta Lloyd Asset Management waar hij vanaf 2011 asset manager retail was en voordien was hij langjarig als manager werkzaam in het centrummanagement van winkels bij SCM en WPM.

Gijs Gijzen treedt per dezelfde datum in dienst als accountmanager Woningen. Zij heeft onder andere acht jaar als client services manager bij Amvest gewerkt en de laatste drie jaar bij advies- en onderzoeksbureau USP.

Tenslotte vervult Ellen Tak-Zwetheul vanaf 1 april de vacature van Vastgoedbeleggingsanalist bij de afdeling Research en Strategie. Zij is afkomstig van Propertize en werkte voordien als researcher bij Corio en Strabo.

Tevens wordt de bezetting van de afdeling Verwerving uitgebreid met een manager Verwerving. Vanaf medio mei gaat Simon Uildriks deze functie vervullen. Hij brengt ervaring mee als projectontwikkelaar bij onder andere Local Consulting, Stadgenoot en Multi Vastgoed en was voordien consultant bij Deloitte Real Estate Development.

 

http://www.alteravastgoed.nl/nieuws/1428/altera-vastgoed-verwelkomt-vier-nieuwe-medewerkers.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?