Onno Hoff wordt Director Fundmanagement Vastgoed bij Syntrus Achmea

0

​Onno Hoff is per 1 april 2016 benoemd tot Director Fundmanagement Vastgoed bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Als Fundmanager Vastgoed Woningen wordt hij daarnaast verantwoordelijk voor de drie woningfondsen: het Achmea Dutch Residential Fund, het Achmea Dutch Value Added Residential Partnership en het Utrecht Residential Fund.

Hoff (47) begon zijn carrière bij Bouwfonds en Heijmans, waarna hij de overstap maakte naar asset management. Tussen 2008 en 2014 was hij Managing Director van de woningbeleggingen en Fund Director van het ASR Dutch Core Residential Fund. Sinds 1 januari 2015 is hij partner bij Pin Oak Asset management.

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Onno-Hoff-wordt-Director-Fundmanagement-Vastgoed-bij-Syntrus-Achmea-.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?