Anne Peters nieuwe salesmanager SADC

0

Per 1 april start Anne Peters als salesmanager bij SADC. Anne zal bij SADC haar fascinatie en ervaring in logistiek vastgoed en sales gaan inzetten voor de ontwikkeling van werklocaties rondom Schiphol op de WESTAS van de Metropoolregio Amsterdam.

Anne Peters heeft hiervoor vier jaar bij Segro gewerkt als Leasing Manager Benelux. Zij heeft daar onder andere gewerkt aan grondverkopen in België en verhuren in Nederland en België. Voor Segro heeft Anne elf jaar bij PostNL gewerkt, waarvan zes jaar bij PostNL Real Estate als Transactie Manager. Hier heeft zij ervaring opgedaan met het verkopen van postkantoren en sorteerlocaties, acquisitie van gronden, aanhuur van sorteerlocaties en huuronderhandelingen. Voor SADC zal Anne gaan werken als salesmanager van Schiphol Trade Park.

 

http://www.sadc.nl/nederlands/nieuws-2/110,1670/anne-peters-nieuwe-salesmanager-sadc

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?