Savills maakt promoties 2016 bekend

0

Vastgoedadviseur Savills is verheugd de promoties van 2016 bekend te maken.

Ingrid Schipper, werkzaam op de Valuation afdeling, is gepromoveerd van Associate tot Associate Director. In het sterk uitgebreide Property Management team maar liefst drie promoties: Marieke Ruijter groeit van Senior Staff door tot Associate Director, ook Head of Commercial Management Philippine Bogaardt is benoemd tot Associate Director en Technical Manager Thom Kepel maakt de stap van Senior Consultant naar Associate. Operations & HR Manager Lot van der Sluijs is benoemd tot Director.

Clive Pritchard, Head of Country Savills Nederland: “Wij zijn bijzonder verheugd met deze promoties. Savills Nederland is zowel kwantitatief als kwalitatief aan het groeien, en deze promoties betekenen een belangrijke versteviging van onze service. Bovendien onderschrijft het onze ambitie om onze mensen te helpen hun ware potentieel te bereiken.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/200581-0/03/2016/savills-maakt-promoties-2016-bekend

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?