NSI schakelt DTZ Zadelhoff in voor uitbreiding HNK

0

NSI nv heeft vandaag, tijdens de internationale vastgoedbeurs MIPIM in Cannes, een samenwerkingsovereenkomst gesloten met DTZ Zadelhoff voor de uitbreiding van haar HNK-netwerk (Het Nieuwe Kantoor). NSI heeft als doelstelling het aantal HNK-vestigingen uit te breiden naar twintig per ultimo 2016. Op dit moment zijn tien vestigingen operationeel en worden drie vestigingen getransformeerd.

NSI zal de uitrol naar twintig HNK-vestigingen deels realiseren door transformatie van al in bezit zijnde kantoorgebouwen en deels door verwerving van locaties. Voor de verwerving van nieuwe locaties is DTZ Zadelhoff aangesteld als preferred supplier.

DTZ Zadelhoff zal NSI actief begeleiden bij het zoeken naar locaties die geschikt zijn om te transformeren. Door het landelijke netwerk van twaalf regiokantoren beschikt DTZ Zadelhoff over uitgebreide kennis van mogelijk geschikte HNK-vestigingen.

Het Nieuwe Kantoor kenmerkt zich door de gebruiker centraal te stellen en in te spelen op de behoefte bij de economisch belangrijke groeimarkt van het midden- en kleinbedrijf, waarbij flexibiliteit en fullservice centraal staat. Het concept biedt bedrijven de keuze de benodigde oppervlakte en de looptijd van hun huurcontracten af te stemmen op de eigen behoefte. HNK is altijd turnkey en biedt naast ICT-voorzieningen en vergaderaccommodaties ook een horecaomgeving, flexwerkplekken en ondersteunende diensten.

Anne de Jong, CIO van NSI licht toe: “HNK biedt een oplossing waar duidelijk behoefte aan bestaat. Wij zijn er trots op dat HNK recent de Nationale Business Award ‘Beste kantoorverhuurder 2016’ heeft gewonnen. Door asset rotatie verbetert NSI de kwaliteit van de portefeuille. Door objecten te verkopen die geoptimaliseerd zijn of strategisch niet meer passen, maken wij middelen vrij om te herinvesteren in objecten waarin wij op basis van onze strategie waarde kunnen creëren. Daarbij ligt onze focus op Nederlandse kantoren op de juiste locaties. Nieuwe aankopen voor de uitrol van HNK moeten dan ook een kwalitatief sterke aanvulling op ons bestaande netwerk bieden”

Jeroen de Bruijn, voorzitter Dagelijks Bestuur van DTZ Zadelhoff vult aan: “Wij zijn bijzonder verheugd dat NSI ons heeft geselecteerd voor deze opdracht. Wij zijn ervan overtuigd met onze kennis van de vastgoedmarkt een belangrijke bijdrage aan de doelstelling van NSI te kunnen leveren.”

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q1-2016/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/nsi-schakelt-dtz-zadelhoff-in-voor-uitbreiding-hnk?page=1

Share.

Comments are closed.