Valad Europe verwerft Retailpark Westpoort voor Valad Netherlands Diversified Partnership

0

Valad Europe, de toonaangevende multi-let real estate investment manager, heeft voor Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP) het 25.633 m² Retailpark Westpoort in Sierenborch in Amsterdam verworven.

Westpoort is een kwalitatief hoogwaardig tweede generatie retailpark. Het in 2007 gebouwde complex ligt buiten de stad, aan de recent geopende A5. Het object, bestaande uit drie winkelverdiepingen en een parkeerdek, wordt op dit moment verhuurd aan twaalf huurders, waaronder Woonexpress, Kwantum en Jumbo Golf Wereld.

Mark McLaughlin, Managing Director Valad Benelux: “Dit is onze eerste aankoop van een retailobject voor VNDP nadat we vorig jaar een aantal grote kantoorgebouwen aan de portefeuille van het fonds hebben toegevoegd, waaronder Victoria, Haagse Poort en de UNO (Unibail-Rodamco) en CNO (KvK) portefeuilles. Met deze aankopen hebben we ruim € 350 miljoen aangewend voor VNDP en er is meer kapitaal beschikbaar om te investeren. We zijn op zoek naar kwalitatief hoogwaardige objecten uit diverse sectoren, zoals retailparks, kantoren en bedrijfsruimten, om zowel diversiteit als waarde toe te voegen aan het fonds.”

Valad Europe werd bij de verkoop bijgestaan door Creating Retail Parks.

 

http://www.valad.nl/nieuws/149-valad-europe-verwerft-retailpark-westpoort-voor-valad-netherlands-diversified-partnership

Share.

Comments are closed.