Valad Benelux breidt Asset Management team nog verder uit

0

Als gevolg van de sterke groei van het aantal assets under management stelt Valad Benelux opnieuw een asset manager aan om het bestaande team te versterken.

Miftar Maksutaj is met ingang van februari in dienst getreden binnen het asset management team en is verantwoordelijk voor de asset management activiteiten in Den Haag en omgeving. Miftar heeft tien jaar vastgoedervaring binnen deze regio. De afgelopen vier jaar was hij client relation manager bij Merin B.V. Daarvoor werkte hij als property manager bij Uni-Invest en als vastgoedadviseur bij DTZ Zadelhoff Rotterdam.

Mark McLaughlin, Managing Director Benelux binnen Valad Europe: “De aanstelling van Miftar betekent een verdere professionalisering van ons Benelux team. De toevoeging van zijn specifieke kennis van en ervaring in de Haagse (deel)markt stelt ons in staat de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder te verhogen. Mede door de recente acquisities is het aantal AUM sterk gegroeid, met de verwachting dat deze nog verder zal toenemen. Bovendien zien we nog tal van nieuwe kansen in de diverse regio’s.”

 

http://www.valad.nl/nieuws/150-valad-benelux-breidt-asset-management-team-nog-verder-uit

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?