Nieuw leadership team voor Corporate Solutions JLL

0

JLL heeft Rogier van der Bol​ aangesteld als Head of Transaction Management. Van der Bol zal leiding geven aan het team dat JLL’s van oorsprong Nederlandse internationale corporate klanten adviseert rondom vastgoedvraagstukken in binnen- en buitenland. De afgelopen 5 jaar is van der Bol verantwoordelijk geweest voor het Leasing team in Rotterdam waarbij zijn focus lag op het adviseren van gebruikers in de regio groot-Rotterdam. Van der Bol over zijn overstap: “Mijn ruime ervaring met de dienstverlening aan gebruikers in combinatie met mijn ervaring als directeur van ons Rotterdamse Leasing team zal ik inzetten om onze Transaction Management dienstverlening in binnen- en buitenland verder te laten groeien.“

Joost Sweep neemt de positie van Head of Tenant Representation op zich en zal leiding geven aan het team dat organisaties adviseert bij vestiging-, relocatie-, consolidatieprojecten in Nederland. Sweep is reeds 14 jaar werkzaam bij JLL en heeft verschillende functies vervuld. De afgelopen jaren was Sweep verantwoordelijk voor Business Development binnen zowel de Corporate als Investor dienstverlening van JLL. “Onze cliënten vragen steeds meer om geïntegreerde dienstverlening. Met mijn ervaring binnen de afdelingen Leasing, Capital Markets, Tenant Representation en Business Development ga ik samen met het Tenant Representation team en de specialisten binnen onze andere Corporate Solutions teams de cliënten van JLL aan de gebruikerskant optimaal bedienen bij uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. Het landelijk werken met (inter)nationale cliënten en de groeidoelstellingen die JLL heeft ten aanzien van onze Corporate Solutions dienstverlening maken dat ik deze uitdaging met veel enthousiasme oppak.“ stelt Sweep over zijn nieuwe functie bij JLL.

Remco van der Mije wordt Head of Strategic Consulting. Van der Mije is 5 jaar werkzaam bij JLL en heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan als Strategic Consultant. De afdeling Strategic Consulting voorziet nationale en internationale organisaties van strategisch vastgoedadvies over portefeuillestrategieën, relocatie- en vestigingsvraagstukken en (vastgoed)integratietrajecten bij fusies en overnames. Van der Mije over zijn nieuwe functie bij JLL: “Het recordaantal fusies en overnames in het afgelopen jaar en de consequenties van de nieuwe IFRS regelgeving maakt dat er veel behoefte is aan strategisch vastgoedadvies. Binnen mijn nieuwe verantwoordelijkheid ga ik ervoor zorgen dat onze Strategic Consulting dienstverlening verder wordt uitgebreid in lijn met de groeidoelstellingen van onze corporate cliënten.”

Eelco Hoet, eindverantwoordelijk voor JLL’s Corporate Solutions dienstverlening in Nederland over de aanstelling van het nieuwe leadership team: “De benoemingen van Rogier, Joost en Remco dragen bij aan de verdere professionalisering van de Corporate Solutions dienstverlening van JLL. Met dit nieuwe leadership team gaan we een bijdrage leveren aan de doelstelling van JLL om wereldwijd 40% van de omzet te behalen uit onze corporate dienstverlening.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/802/nieuw-leadership-team-voor-corporate-solutions-jll

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?