Jeffrey Maarsman nieuwe programmamanager taxeren bij de NVM

0

Jeffrey Maarsman is in januari jl. in dienst getreden bij de NVM als programmamanager Taxeren. Maarsman (35) richt zich met name op het ontwikkelen van een visie op de taxatiemarkt en strategisch beleid ten aanzien van taxeren voor commercieel vastgoed, agrarisch vastgoed en woningen.

Jeffrey MaarsmanMaarsman beschikt over ruime en relevante werkervaring in het projectmanagement en het vastgoed. Als persoon neemt Maarsman een conceptueel vermogen en een objectieve blik mee, waarmee hij uitdagingen en risico’s weet te vertalen naar gemeenschappelijke belangen en kansen. Hij is afgestudeerd in de richting International Real Estate Management bij Greenwich University in Engeland.

 

https://www.nvm.nl/actueel/persberichten/2016/24022016jeffreymaarsman

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?