Directiebenoeming bij BAM Bouw en Vastgoed

0

De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft drs. ing. R. Vollebregt MRICS benoemd tot directievoorzitter van BAM Bouw en Vastgoed bv. Roel Vollebregt (54) is momenteel directievoorzitter van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, onderdeel van BAM.

De benoeming houdt verband met het terugtreden van mr. E.A. Grüter, die om hem moverende redenen zijn loopbaan buiten BAM wil vervolgen. De raad van bestuur bedankt de heer Grüter voor zijn inzet voor en bijdrage aan BAM Bouw en Vastgoed.

Roel Vollebregt is vanaf 1999 bij de Groep werkzaam, sinds 2005 als directievoorzitter van respectievelijk BAM Vastgoed en AM. De centrale ondernemingsraad (COR) heeft positief geadviseerd over deze benoeming.

BAM Bouw en Vastgoed bundelt de Nederlandse activiteiten van BAM op het gebied van utiliteitsbouw, techniek, woningbouw en vastgoed.

 

http://www.bam.eu/nl/pers/persberichten/directiebenoeming-bij-bam-bouw-en-vastgoed?position=0&list=b1apcWbddN6nGWXrfpa40VcEtzlcnsSKjowmqHc3-40

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?