Soraya Drost van Meetingselect naar The Office Operators

0

Per februari 2016 maakt Soraya Drost na zeven jaar de overstap van Meetingselect naar The Office Operators als Sales Manager Meeting Rooms. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het positioneren en verhuren van alle vergader- en conferentiezalen van The Office Operators.

Drost is in 2009 als stagiair gestart bij Meetingselect, is succesvol doorgegroeid naar Account Manager en heeft de laatste jaren de rol van Reservations Manager vervuld. Mede-eigenaar Sipke Feenstra geeft in een reactie aan zeer verheugd te zijn met de versterking van Drost “De komst van Soraya markeert weer een belangrijke stap in de ontwikkeling van The Office Operators. Ons immer groeiend netwerk aan vergaderlocaties vroeg om de onverdeelde aandacht van een dedicated manager. Met Soraya hebben we de ervaren professional gevonden die ons meeting room product naar toekomstige bloei, groei en succes kan brengen”.

Over The Office Operators
The Office Operators weet hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom kunnen bedrijven, groot en klein, bij The Office Operators terecht voor slimme, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office. Door de nadruk op kwaliteit en maatwerkoplossingen is The Office Operators in staat de beste kantoren op de mooiste locaties te bieden. De mensen achter The Office Operators verenigen langdurige en hoogwaardige ervaring in flexibele kantooroplossingen. The Office Operators biedt haar innovatieve kantoorconcept inmiddels op 15 locaties aan in o.a. Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Delft, Den Haag en Brussel.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?