Hans Copier benoemd tot commissaris van Vesteda

0

De Buitengewone Vergadering van Participanten van Vesteda heeft vandaag ingestemd met de benoeming van de heer H. (Hans) Copier als lid van het Supervisory Committee van Vesteda.

Sinds 2013 is de heer Copier CEO van Propertize. Voordat hij bij Propertize aantrad, was hij lid van de European Executive Committee en Country Manager Nederland bij CBRE Global Investors en binnen CBRE fondsmanager van een aantal Nederlandse vastgoedfondsen. Daarvoor was Hans Copier lid van de directie van Giesbers Groep, van 2002 tot 2006. In 1979 begon de heer Copier zijn loopbaan bij FGH Bank, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder die van statutair directeur.

De heer Copier is per direct benoemd voor een periode van vier jaar. De zittingstermijn kan ten hoogste eenmaal voor de duur van dezelfde periode worden verlengd.

Met de benoeming van de heer Copier bestaat het Supervisory Committee van Vesteda uit de volgende leden: de heer C.A.M (Kees) de Boo (voorzitter), de heer J.A. (John) de Die, de heer P.J.W.G. (Peter) Kok, de heer M.M. (Maarten) de Groof, mevrouw S.N. (Seada) van den Herik en de heer H. (Hans) Copier. Na het dienen van het maximum van twee volledige termijnen en een verlenging van één jaar, zal de heer De Boo op 1 april 2016 terugtreden als lid en voorzitter van het Supervisory Committee van Vesteda. De heer De Groof zal het voorzitterschap van de heer De Boo overnemen.

 

http://nieuws.vesteda.com/hans-copier-benoemd-tot-commissaris-van-vesteda/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?