AM Noordwest versterkt management

0

Wim Looijen en Peter van Rheenen maken sinds 1 februari in de functie van adjunct-directeur deel uit van het managementteam van AM Noordwest onder leiding van Ronald Huikeshoven (directeur). Wim Looijen zal zich richten op onder meer de coördinatie van de verkoop van projecten en een aantal gebiedsontwikkelingen. Peter van Rheenen zal verantwoordelijk zijn voor de voortgang van de projecten in de regio. Met de benoeming van deze twee personen speelt AM verder in op de versterking van haar activiteiten en dienstverlening in de Metropool Regio Amsterdam.

Wim Looijen (55) is reeds acht jaar in dienst bij AM en heeft ruime ervaring bij grote projecten in de regio Amsterdam. Zo is hij onder meer betrokken bij woningbouwprojecten in de Zuidas (Gerswhin) en diverse ontwikkelingen in Amsterdam Noord, IJburg en Zeeburg. Bovendien is hij is manager Corporate Social Responsibility voor AM, waarmee hij tevens bijdraagt aan de duurzaamheidsambities in de regio.

Peter van Rheenen (38) is sinds 2006 werkzaam bij AM en heeft diverse projecten in de regio ontwikkeld, waaronder De Studio (herontwikkeling GAK-kantoor te Amsterdam), diverse nieuwbouwprojecten Westwijk te Amstelveen en de binnenstedelijke ontwikkeling Deo Neo in Haarlem. Hij heeft vorig jaar de opleiding Master City Developer aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam succesvol afgerond.

 

http://www.am.nl/am-noordwest-versterkt-management/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?