Bedrijfsmakelaardij KRK aangevuld met Bas Biersteker

0

Bas Biersteker (28) is per 7 december 2015 gestart als bedrijfsmakelaar bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs. Biersteker, geworteld in Noord-Holland, heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hij heeft voor zijn overstap naar KRK ervaring opgedaan als projectmanager in het vastgoed en als woningmakelaar in Amsterdam. Biersteker gaat aan de slag als bedrijfsmakelaar bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs in Zaandam, waar hij zich richt op de verhuur en verkoop van commercieel onroerend goed in de Zaanstreek.

Doets (partner en verantwoordelijk voor Commercieel Onroerend Goed): “Wij zijn erg blij dat Bas bij ons komt werken. Wij zijn bezig ons contact met de markt meer te intensiveren. Bas heeft een servicegericht karakter en onderschrijft de waarden van onze organisatie. Met zijn komst laten wij zien dat wij het persoonlijk contact met opdrachtgevers en klanten belangrijk vinden.”

 

http://krk.nl/Nieuws/12431/Bedrijfsmakelaardij-KRK-aangevuld-met-Bas-Biersteker.html#.VrjzBVXhDnA

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?