Johan Spriensma in dienst bij Borghese Real Estate

0

Per 1 februari 2016 is Johan Spriensma (1975) als Real Estate Developer in dienst getreden bij Borghese Real Estate. Hij richt zich op de acquisitie en ontwikkeling van projecten op het gebied van woningen, commercieel vastgoed en transformatie. Hiermee wordt invulling gegeven aan de ambitie van Borghese Real Estate om haar ontwikkelportefeuille verder uit te breiden.

Borghese Real Estate ontwikkelt een verscheidenheid aan vastgoed in Nederland. Waaronder kantoren, hotels, woningen en gebouwen voor groot- en detailhandel. Borghese Real Estate richt zich eveneens op de transformatie van leegstaande en verouderde gebouwen. De signatuur van Borghese is dan ook “toekomstbestendigheid”: gebouwen realiseren die er later ook nog toe doen.

 

http://borgheserealestate.nl/portfolio/johan-spriensma-in-dienst-bij-borghese-real-estate/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?