Dynamis Taxaties Nederland versterkt team met Timothy Hansink

0

Per 1 februari versterkt Timothy Hansink het team van Dynamis Taxaties Nederland (DTN) als Junior Taxateur. Wegens toename in de werkzaamheden is aanvulling op het huidige team noodzakelijk. Eerder dit jaar was Hansink reeds actief als stagiair bij DTN.

Hansink (25) ondersteunt bij Dynamis Taxaties Nederland het centrale team van zes personen dat verantwoordelijk is voor het initiëren, coördineren en uitvoeren van de landelijke taxaties. Baldwin Poolman, directeur Dynamis Taxaties Nederland: ‘Door de groeiende vraag naar taxaties en het grote aantal taxateurs dat voor ons werkt, is uitbreiding van ons centrale team nodig. Wij zijn verheugd Timothy als Junior Taxateur aan ons team te kunnen toevoegen en de groei van Dynamis Taxaties Nederland verder door te zetten.’

Onlangs rondde Hansink de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam met succes af

 

http://dynamis.nl/Nieuws/12420/Dynamis-Taxaties-Nederland-versterkt-team-met-Timothy-Hansink.html#.VrHoT_nhDIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?