Erik Ubels benoemd als CTO van OVG

0

OVG Real Estate kondigt de benoeming van Erik Ubels als CTO (Chief Technology Officer) aan. In januari is Erik Ubels in dienst getreden bij OVG Real Estate.

Met de komst van Erik (1962) zet OVG de volgende stap in de ontwikkeling van intelligente, high-tech kantoorgebouwen. Erik zal verantwoordelijk zijn voor het creëren en implementeren van technologische innovaties, informatietechnologie en data analytics in kantoorgebouwen.

Erik heeft 23 jaar bij Deloitte gewerkt, in zijn laatste functie als Chief Information Officer & Director Workplace Services waar hij verantwoordelijk was voor building technology innovation en facility services. Vanuit Deloitte was Erik eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van The Edge. Met deze ontwikkeling heeft Erik bewezen een grote bijdrage in innovatie voor kantoorgebouwen te kunnen leveren.
Voordat Erik zijn carrière bij Deloitte is gestart heeft hij gewerkt bij Philips en KPMG. Als deputy global CTO en lid van de Global CIO Council heeft Erik een groot internationaal netwerk opgebouwd. Erik behaalde een MBA aan de Universiteit Nyenrode en Rochester University.

 

http://ovgrealestate.nl/news/2016/erik-ubels-appointed-as-cto

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?