Cushman & Wakefield benoemt twee nieuwe partners

0

Cushman & Wakefield heeft Gijs van Dedem en Pieter van der Peet BSc MSc benoemd tot Salaried Partner. Van Dedem (36) is werkzaam in het Retail Agency Team dat twaalf medewerkers telt. Van der Peet (34) is Head of Office Agency & Tenant Representation en geeft leiding aan een team van 7 medewerkers.

Van Dedem startte zijn vastgoedcarrière bij Bessem & Partners en HB Kroese Paternotte en maakte in 2010 de overstap naar het retailteam van Cushman & Wakefield. Van Dedem heeft bij Cushman & Wakefield een sterk en indrukwekkend track record opgebouwd als adviseur van zowel vastgoedeigenaren als nationale en internationale retailers die expanderen naar Nederland.

Van der Peet is afkomstig van JLL waar hij zich sinds 2008 heeft gespecialiseerd in de begeleiding van transacties in kantorenvastgoed. In de periode 2008-2009 werkte hij als Transactie Manager in Londen en in 2010 in Hong Kong. Naast deze Regionale rol in EMEA en APAC adviseerde en begeleidde hij grote, internationale organisaties zoals ABN AMRO, MSD, Nestlé en Stryker in Nederland. In 2015 maakte hij de overstap naar Cushman & Wakefield waar hij verantwoordelijk is voor het Office Agency & Tenant Representation team en nationale en internationale vastgoedeigenaren en kantoorgebruikers adviseert en begeleidt.

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Nederland: “Van Dedem en Van der Peet zijn spilfiguren in de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie. Van Dedem laat al een aantal jaren zien dat hij complexe trajecten in goede banen kan leiden en heeft al menig internationaal retailer succesvol gehuisvest op de Nederlandse winkelmarkt. Van der Peet heeft ons heel veel internationale kennis en kunde gebracht op de kantorenmarkt en keer op keer krijgen wij van onze opdrachtgevers bevestigd dat zij veel vertrouwen hebben in zijn deskundigheid en aanpak. Het zijn beiden professionals waar we de komende jaren nog veel van gaan horen. Ik ben dan ook trots dat ze verbonden zijn aan ons bedrijf in Nederland en ik ben ervan overtuigd dat zij een belangrijke rol blijven spelen voor zowel onze klanten als voor onze eigen organisatie.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/01/cushman-wakefield-benoemt-twee-nieuwe-partners/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?