JLL kiest voor versterking Retail op Benelux niveau

0

JLL heeft Thierry Debourse aangesteld als Head of Retail Agency Benelux, in deze rol zal hij zich bezig gaan houden met de groei van de retailafdelingen in Nederland, België en Luxemburg. Het doel is deze afdelingen te versterken en een extra impuls te geven.

Vincent Querton over de aanstelling van Thierry: “Wij zien dat grote retailers, beleggers en ontwikkelaars actief zijn in Nederland, België en Luxemburg. Door deze Benelux aanpak, kiezen we ervoor om krachten te bundelen en een Benelux platform op te bouwen. In een wereld waarin de fysieke landgrenzen een steeds minder belangrijke rol spelen, is dit een aanpak die we steeds meer zullen gaan zien. Ik ben ervan overtuigd dat Thierry beschikt over de nodige ervaring en energie om de groei die wij voor ogen hebben te realiseren.”

Zoals Thierry zelf stelt: “Ik wil de dynamiek van de markt gebruiken om het marktaandeel van JLL te vergroten en ik wil tegelijkertijd de aanzet geven tot een nieuwe manier van werken. In een steeds veranderende wereld heeft de markt behoefte aan nieuwe inzichten en innovaties.”

Thierry Debourse heeft zeer veel ervaring in de retailmarkt. Na zijn studie begon hij zijn professionele loopbaan bij Cushman & Wakefield, waar hij 24 jaar heeft gewerkt binnen de retailafdeling. “Een ervaring die mij de kans heeft gegeven om alle aspecten van professioneel vastgoed te leren kennen en om verschillende uitdagingen aan te gaan”, zegt de vastgoedexpert. De afgelopen 5 jaar was hij verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van het kantoor in Luxemburg. Op de vraag waarom hij de overstap naar JLL heeft gemaakt, antwoordt hij: “Cushman & Wakefield werd overgenomen door DTZ. Deze overname ging gepaard met een wijziging in het management en met een filosofie die niet bij mij past. Ik streef ernaar dat mijn medewerkers groeien en opbloeien in hun werk en dit was niet meer mogelijk in deze omstandigheden. Ik besloot dus om het bedrijf te verlaten. Daarna heb ik Vincent Querton ontmoet, die mij een nieuwe uitdaging voorstelde: de retailactiviteiten van JLL ontwikkelen. Ik heb dit voorstel aangenomen, omdat de uitdaging boeiend is, omdat we dezelfde waarden delen qua beheer en omdat we er beiden van overtuigd zijn dat het vandaag de dag noodzakelijk is om op een andere manier zaken te doen, met meer respect voor mens en omgeving. De markt is op zoek naar een alternatief, wij voldoen aan deze verwachtingen”, zegt Thierry Debourse.

Thierry Debourse gaat in Nederland samenwerken met Chris van Kaam, Head of Retail Nederland. Sinds vorig jaar is JLL Nederland met een geheel nieuw team een nieuwe weg ingeslagen. Thierry is met zijn jarenlange ervaring een goede aanvulling op het team. Chris van Kaam over de komst van Thierry: “De komst van Thierry is een extra aanvulling op de senioriteit van onze retailafdeling. Door de samenwerking met België en Luxemburg te intensiveren is ons team gegroeid naar 16 personen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Thierry, omdat ik ervan overtuigd ben dat we met deze samenwerking de verdere groei van de retailafdeling kunnen realiseren.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/793/jll-kiest-voor-versterking-retail-op-benelux-niveau

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?