Janneke Wielaart in dienst bij NeVaP als Event & Community Manager

0

Per 1 januari 2016 is Janneke Wielaart-Moret voor 24 uur per week in dienst getreden als Event & Community Manager. Sinds 2009 werkte zij als freelancer voor NeVaP. Zij zal naast de organisatorische activiteiten voorafgaand, tijdens en na afloop van de bijeenkomsten ook inzichtelijk gaan maken wat de expertises en interessegebieden zijn van de ruim 500 aangesloten professionals. Hierdoor kan NeVaP u nog nadrukkelijker betrekken bij inhoudelijke activiteiten én u desgewenst in contact brengen met leden, die bijvoorbeeld dezelfde interessegebieden hebben als u.

 

http://www.nevap.nl/content/1-1-2016-janneke-wielaart-dienst-bij-nevap-als-event-community-manager

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?