Patricia Ligthart-van der Beek en Ralph Muller nieuwe ontwikkelmanagers bij Heembouw

0

Patricia Ligthart-van der Beek en Ralph Muller zijn onlangs bij Heembouw Wonen gestart als ontwikkelmanager. Patricia, hiervoor werkzaam als projectontwikkelaar bij Elan Wonen, richt zich met name op stedelijke vernieuwing en de samenwerking met woningcorporaties. Ralph werkte hiervoor als ontwikkelaar bij BAM. Hij is vooral actief in de ontwikkeling van nieuwbouw- en transformatieprojecten in het binnenstedelijk gebied.

In 2014 zijn de krachten op het gebied van Wonen gebundeld door de samenvoeging van de renovatie unit uit Noordwijkerhout met de nieuwbouw unit uit Roelofarendsveen. De klantgroep Wonen maakt sinds die tijd een expansieve groei door. Patricia en Ralph zullen hier, samen met de andere collega’s uit het commerciële team, verder vorm aan geven. De integrale benadering van Heembouw Wonen, gericht op de uiteindelijke bewoners, zorgt voor een duurzame toename van het marktaandeel van Heembouw in deze markt, in zowel de nieuwbouw, transformatie als renovatie. De omzetprognose voor 2016 is € 50 miljoen, met een ambitie dit in 2020 tenminste verdubbeld te hebben.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2016/januari/ontwikkelmanagers-patricia-ligthart-en-ralph-muller/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?