Directie en organisatie G&S Vastgoed breidt uit

0

Martine Gründemann is in januari 2016 toegetreden tot de directie van G&S Vastgoed. Als directielid geeft zij samen met algemeen directeur Jason Blackmore verder inhoud aan de ambitie van G&S Vastgoed om vernieuwende projecten te realiseren, voornamelijk in de regio Amsterdam.

G&S Vastgoed werkt momenteel aan de nieuwbouwprojecten 400 en 500 Beethovenstraat, Gershwin Townhouses en de woontoren 900 Mahler aan de Amsterdamse Zuidas. Samen met Icon werkt G&S aan het grootschalige renovatieproject Atrium, gelegen in het centrumgebied van de Zuidas. Recentelijk heeft G&S het trendy hotel Jaz Amsterdam opgeleverd in Amsterdam Zuidoost, een nieuw hotelconcept van de Steigenberger formule Jaz in the city. Daarnaast ontwikkelt G&S samen met OVG het nieuwe hoofdkantoor van ING Group. Het huidige kantoor de Amsterdamse Poort, “Het Zandkasteel”, wordt door deze ontwikkelcombinatie getransformeerd tot circa 500 woningen.

 

http://www.gensvastgoed.nl/nieuws/#.VqpVEH3hDnA

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?