Valad verlengt huurcontract met Mitsubishi Electric Europe in Schiphol-Rijk

0

Valad Europe, de toonaangevende multi-let real estate investment manager, heeft het huurcontract met Mitsubishi Electric Europe meerjarig verlengd voor een bedrijfsruimte met enkele kantoren gelegen aan de Capronilaan in Schiphol-Rijk. Het gaat hierbij om een totale oppervlakte van 4.175 m². Het huurcontract werd afgesloten namens het Valad European Income Fund (VEIF).

De Capronilaan ligt op een industrieterrein vlak bij de luchthaven Schiphol en bestaat uit 5.250 m² aan bedrijfsruimte met loading docks en kantoren. Door de verlenging van het huurcontract blijft het object volledig verhuurd aan Mitsubishi Electric Europe en Yamoto Transport Europe.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management Valad Benelux: “De verlenging van dit huurcontract met Mitsubishi is een prachtig resultaat voor het object en het fonds, dat zo kan rekenen op een solide huurder met een gegarandeerd inkomen. Het object ligt op een uitstekende locatie vlak bij de luchthaven Schiphol en de A4, de verbindingsweg tussen Rotterdam en Amsterdam.”

De huurder werd bijgestaan door BT Makelaars.

 

http://www.valad.nl/nieuws/145-valad-verlengt-huurcontract-met-mitsubishi-electric-europe-in-schiphol-rijk

Share.

Comments are closed.