Sander Caldenhove naar Kuijs Reinder Kakes

0

Sander Caldenhove nu bedrijfsmakelaar bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs in de regio Alkmaar.

Ing. Sander Caldenhove (34) is per 11 januari 2016 gestart als bedrijfsmakelaar bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs. Caldenhove heeft Bouwtechnische Bedrijfskunde gestudeerd in Amsterdam. Hij heeft ruim 10 jaar gewerkt in de regio Groot-Amsterdam bij Gunther bedrijfsmakelaars en A2 bedrijfsmakelaars, waar hij ook werkzaam was als bedrijfsmakelaar. Caldenhove is bij Kuijs Reinder Kakes voor het gebied Alkmaar en omstreken verantwoordelijk voor verhuur en verkoop van commercieel onroerend goed.

Wolthuis (partner en verantwoordelijk voor Commercieel Onroerend Goed & Beleggingen): “Wij zijn erg blij dat Sander ons team komt versterken. Door zijn komst kunnen wij onze dienstverlening voor bedrijven en beleggers in Alkmaar verder uitbouwen. Sander is een professional die veel contact heeft met ondernemers en de finesses van het vak kent.”

 

http://krk.nl/Nieuws/12382/Sander-Caldenhove-nu-bedrijfsmakelaar-bij-KRK.html#.VqFLmirhDIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?