Martijn Bosschers partner Molenbeek Makelaars Utrecht

0

Per 1 januari 2016 is Martijn Bosschers RT RM (43) toegetreden als partner bij Molenbeek Makelaars. De directie van Molenbeek bestaat naast Bosschers vanaf 1 januari uit Coen Vermeij MRICS RT RM, Arjen van Emmerik en drs. Gert-Jaap van Keulen MRICS.

Binnen Molenbeek Makelaars zal Bosschers verantwoordelijk worden voor het operationeel management en de verdere uitbouw van de afdeling Bedrijfsruimte en Logistiek.
Bosschers werkte voor diverse gerenommeerde partijen in de vastgoedsector met als laatste werkgever DTZ Zadelhoff in de functie van Director Logistics voor de vestiging Utrecht.

Molenbeek Makelaars is sinds 1994 lid van Dynamis en daardoor tevens aangesloten bij en actief in Dynamis Taxaties Nederland en Dynamis Logistics. Dynamis is een landelijk samenwerkingsverband van dertien toonaangevende makelaarskantoren met 36 vestigingen en 400 werknemers verspreid over Nederland. Alle Dynamis partners zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en Regulated by RICS. Door de samenwerking binnen het Dynamis verband is Molenbeek Makelaars in staat een full service concept aan te bieden met een landelijke scope. De activiteiten bewegen zich op het terrein van zakelijk en particulier onroerend goed, financiële dienstverlening, consultancy, taxaties en research.

 

http://dynamis.nl/Nieuws/12381/Martijn-Bosschers-partner-Molenbeek-Makelaars-Utrecht.html#.VqFKgirhDIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?