Drie nieuwe huurders op IJsseloord 2 in Arnhem

0

Op businesspark IJsseloord 2 aan de Meander 861 in Arnhem is ruim 1.000 m² kantoorruimte verhuurd aan drie nieuwe huurders. EY heeft circa 390 m² op de vierde verdieping verhuurd aan Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars bv en Giesbers Groep bv heeft op de zesde verdieping circa 371 m² verhuurd aan Inventum Huishoudelijke Apparaten bv en circa 294 m² aan CashFlex Factoring bv.

De allure van IJsseloord 2 krijgt onder meer gestalte door de ligging in een parkachtige omgeving. Het groene karakter van IJsseloord 2 wordt versterkt door de ecologische zone langs de IJssel. Er is nog circa 994 m² kantoorruimte beschikbaar in het gebouw.

Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars ontwikkelt, financiert, beheert en verkoopt vastgoed in Nederland en maakt deel uit van Ten Brinke Groep in Varsseveld. De huurder Inventum ontwikkelt al ruim honderd jaar klein huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging en huurder CashFlex koopt debiteurenvorderingen van bedrijven , waardoor betaaltermijnen sterk worden verkort.

De verhuurders Giesbers Groep en EY werden bij deze transacties, in collegiale samenwerking met Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars bv, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/drie-nieuwe-huurders-op-ijsseloord-2-in-arnhem/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?