Loyens & Loeff huurt nieuwe kantoorruimte op de Zuidas

0

Loyens & Loeff heeft een huurovereenkomst gesloten met de Duitse vastgoedbelegger Patrizia Gewerbe Invest KVG mbH. Het gaat om circa 863 m² kantoorruimte aan de Jachthavenweg 111 in Amsterdam. Het advocatenkantoor huurt de ruimte in gebouw Zuiderhof II voor haar ICT-afdeling.

Het kantoorgebouw Zuiderhof II wordt beheerd door Bilfinger Real Estate en het asset management ligt bij GLL Real Estate Partners. Eerder tekende Embraer ook al voor kantoorruimte in het gebouw. Er is momenteel nog circa 2.800 m2 beschikbaar in Zuiderhof II, dat een totale oppervlakte heeft van circa 17.500 m².

Loyens & Loeff werd bij deze transactie begeleid door CBRE. De eigenaar werd, in collegiale samenwerking met Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/loyens-loeff-huurt-nieuwe-kantoorruimte-op-de-zuidas/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?