Kruidvat opent winkelruimte in WC Kernkwartier te Nuenen

0

In het overdekte wijkwinkelcentrum Kernkwartier heeft A.S. Watson ten behoeve van haar Kruidvat formule circa 390 m² winkelruimte gehuurd p/a Hoge Brake 50. Voorafgaand aan de oplevering heeft er een ingrijpende verbouwing plaatsgevonden waarbij een gedeelte van de passage en een drietal winkelunits zijn samengevoegd tot één geheel. Naast de supermarkten van Albert Heijn en Jumbo zijn onder andere ook Action en KiK Textiliën in het wijkwinkelcentrum gevestigd. Dit winkelcentrum beschikt tevens over ruim voldoende parkeergelegenheid. De overeengekomen huurprijs wordt niet door partijen bekend gemaakt.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/136/kruidvat-opent-winkelruimte-in-wc-kernkwartier-te-

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?