Deka draagt vastgoedmanagement The Bank op aan DTZ Zadelhoff

0

DTZ Zadelhoff is vastgoedmanager geworden van The Bank. Het unieke, statige monumentale gebouw uit 1926 heeft een oppervlakte van 31.674 m² en ligt midden in het centrum van Amsterdam, aan het Rembrandtplein en de Herengracht.

Het gebouw is ontworpen door Architecten Ouëndag en Berlage en biedt een hoogwaardige mix van horeca, retail- en kantoorruimte. Onder andere Booking.com, BNP Paribas, Marqt, en Starbucks zijn hier gevestigd.

The Bank is door Kroonenberg Groep ingrijpend en duurzaam gerenoveerd waarbij de originele stijl en ornamenten zo veel mogelijk behouden zijn gebleven. Door de toevoeging van de winkels en restaurants in de arcade is het gebouw veel opener en toegankelijker geworden.

Het volledige commerciële, technische en facilitaire management van het gebouw wordt verzorgd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q1-2016/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/deka-draagt-vastgoedmanagement-the-bank-op-aan-dtz-zadelhoff/?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?