DAF koopt aangrenzende gebouwen in Eindhoven

0

DAF Trucks nv heeft de voormalige garage van Opel Driessen aan de Hugo van der Goeslaan 1a en het object waar ABS Autoschade De Kade aan de Kanaaldijk-Zuid 1 is gevestigd gekocht.

Het object aan de Hugo van der Goeslaan is circa 4.855 m² groot en ligt op een perceel van ruim 7.000 m². Het gebouw aan de Kanaaldijk-Zuid van circa 1.700 m², dat op een perceel van bijna 5.000 m² ligt, is langjarig verhuurd aan ABS Autoschade De Kade.

De twee gebouwen grenzen aan de site van DAF Trucks nv in Eindhoven waar onder andere het hoofdkantoor en een productiefaciliteit zijn gevestigd. DAF Trucks nv heeft deze objecten vanuit strategisch oogpunt in eigendom verworven.

De verkoper van de Hugo van der Goeslaan 1a werd geadviseerd door Q-Bedrijfslocaties en de verkoper van de Kanaaldijk-Zuid 1 door Vissers & Partners. DAF Trucks nv werd bij de aankoop en de due diligence van beide gebouwen geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/daf-koopt-aangrenzende-gebouwen-in-eindhoven/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?