Basisfonds Stationslocaties verkoopt 6 kantoorgebouwen

0

Basisfonds Stationslocaties CV heeft de zogenoemde ´Transit Portefeuille´ verkocht aan een combinatie van Cairn Real Estate (voormalig MPC Capital) en een buitenlandse investeerder. De portefeuille omvat zes hoogwaardige kantoren allen gelegen op stationslocaties verspreid over Nederland (Breda, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Schiedam en Utrecht) met een totaal vloeroppervlak van circa 52.500 m2. Met uitzondering van het kantoor in Haarlem zijn alle gebouwen volledig verhuurd aan stabiele en hooggekwalificeerde partijen waaronder het UWV, de Rijksgebouwendienst en de gemeente Schiedam. De portefeuille is aangekocht voor een bedrag van € 69 miljoen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield was exclusief aangesteld door Basisfonds Stationslocaties CV voor de begeleiding van de verkoop. Houthoff Buruma was verantwoordelijk voor de juridische advisering. Koper is begeleid door Loyens & Loeff.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/01/basisfonds-stationslocaties-verkoopt-6-kantoorgebouwen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?