Vreugdenhil Berging breidt uit naar Rotterdam

0

Vreugdenhil Berging BV heeft recentelijk een huurovereenkomst afgesloten betreffende een bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein “Poort van Charlois” aan de Aploniastraat 20 te Rotterdam. Het object betreft een ruime bedrijfs- en kantoorruimte van 1.485 m² met 48 parkeerplaatsen en is direct naast de hoofdvestiging van Orange Motors gelegen.

Vreugdenhil Berging BV had het aanbestedingstraject voor Incident Management op de rijkswegen aan de zuidzijde van Rotterdam met succes gewonnen. Hierdoor was het van belang om op korte termijn een geschikte locatie te betrekken. De ruimte aan de Aploniastraat ligt strategisch goed ten aanzien van aanrijtijden voor incidenten. Bovendien heeft zij in buurman Opel dealer Orange Motors ook een uitstekende partij gevonden om nieuwe dienstverlening te ontwikkelen.

Colliers International adviseerde, in collegiale samenwerking met Van Splunter Bedrijfshuisvesting, de verhuurder bij deze transactie. Rijnpoort Makelaars BV te Kwintsheul was de adviseur en begeleider van de huurder Vreugdenhil Berging BV.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2016/15-01-2016-vreugdenhil-berging-breidt-uit-naar-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?