Valad Benelux versterkt Asset Management team

0

Als gevolg van de sterke groei van het aantal assets under management stelt Valad Benelux twee asset managers aan om het team te versterken.

Siep van Lent managet sinds begin januari de vastgoedportefeuille in de regio Amsterdam. Siep is afkomstig van DTZ Zadelhoff, waar hij de afgelopen vijf jaar werkzaam was als commercieel vastgoedadviseur in de regio groot Amsterdam.

Daarnaast treedt Tom Coenen weer in dienst bij Valad Benelux. De afgelopen twee jaar was hij al verantwoordelijk voor het managen van de vastgoedportefeuille in de regio Rotterdam en hij zal deze werkzaamheden voortzetten.

“We zijn blij met de komst van deze professionals,” zo zegt Mark McLaughlin, Managing Director Benelux binnen Valad Europe. “Met hun specifieke kennis van de Nederlandse (deel)markten leveren zij een belangrijke bijdrage aan de versterking van ons Benelux-team. Mede door de recente acquisities is het aantal AUM sterk gegroeid, met de verwachting dat deze nog verder zal toenemen. Bovendien zien we nog tal van nieuwe kansen in de diverse regio’s.”, aldus McLaughlin.

 

http://www.valad.nl/nieuws/144-valad-benelux-versterkt-asset-management-team

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?