NRG breidt uit met kantoorruimte op Arnhems Buiten

0

DNV GL en NRG zijn een nieuwe huurovereenkomst aangegaan voor huisvesting op het business park Arnhems Buiten. Vanaf medio januari 2016 huurt NRG circa 1.850 m² kantoorruimte van hoofdhuurder DNV GL, die het gehele gebouw in september 2015 betrok. De door NRG gehuurde vleugels grenzen aan de reeds eerder door NRG in gebruik genomen bedrijfsruimte.

De Nuclear Research & consultancy Group (NRG) is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in technische consultancy op het gebied van nucleaire toepassingen, risicomanagement, inspecties en stralingsveiligheid. De nucleaire expertise vormt de basis voor dienstverlening aan vele sectoren, waaronder de chemie, olie- en gaswinning en de medische sector. NRG heeft vestigingen in Petten en Arnhem en adviseert bedrijven en overheden in binnen- en buitenland.

NRG was op zoek naar nieuwe huisvesting om de bedrijfsactiviteiten in Arnhem zoveel mogelijk te concentreren. Door deze transactie ontstaat een compacte huisvesting, met de mogelijkheid om kantoorruimte en bedrijfsruimte aan elkaar te koppelen. Het gebouw van in totaal 10.000 m² kantoor- en laboratoriumruimte krijgt energielabel A door toepassing van warmte- en koudeopslag, zonnepanelen, HR+++-glas en een efficiënt verwarmings- en koelsysteem. De vestiging van NRG op Arnhems Buiten past binnen het kennisintensieve karakter van de energie- en milieutechnologiebedrijven op het park.

NRG werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/nrg-breidt-uit-met-nieuwe-kantoorruimte-op-arnhems-buiten/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?