Huurverlenging voor Holla Advocaten in Eindhoven

0

Holla Advocaten heeft haar huurovereenkomst verlengd voor circa 1.666 m² kantoorruimte en 35 parkeerplaatsen aan de Beukenlaan 46 in Eindhoven. Het object is gebouwd in 2000 en ligt aan de binnenring van Eindhoven.

Holla Advocaten heeft zich gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, non-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Het advocatenkantoor behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland en heeft vestigingen in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

De verhuurder is Chalet Group, asset manager van een vastgoedportefeuille van ruim 400.000 m² verspreid over zeventig hoogwaardige gebouwen in Nederland. De portefeuille bestaat uit kantoren, bedrijfsgebouwen, logistiek en andere objecten.

Chalet Group, werd bij deze transactie begeleid door JLL. De huurder, Holla Advocaten, wordt bij haar huisvestingsvraagstukken in Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/huurverlenging-voor-holla-advocaten-in-eindhoven/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?